"Tys to celý vypil! Mon Dieu!" NATÁČELI JSME NEVINNÝ RADIO SPOT

"Tys to celý vypil! Mon Dieu!" NATÁČELI JSME NEVINNÝ RADIO SPOT

 (18)    0

  BLOG - Kategorie: Nevinné noviny

Taková výroba reklamního spotu není vůbec žádná legrace, pokud se do toho ovšem nepustíte s překladatelkou Aude Pasquier, moderátorem Radia 1, hudebním dramaturgem, promotérem a DJ Josefem Sedloněm plus producentem Michaelem Klánským aka DJ Touchwoodem. Když se v okruhu vašich přátel najdou podobní pozitivně vyladění jedinci, pak máte pocit, že si s nimi troufnete vrhnout se i do odpolední dopravní špičky nebo předvánočních nákupů.

My jsme ovšem nic neponechali náhodě, načrtli scénář, upekli quiche, odepsali z Nevinného obchodu pár lahvinek a jednoho listopadového večera se vydali obtěžkáni tím vším vstříc Touchwoodovu letenskému studiu. Mimo nás a již zmíněné účastníky nesmíme zapomenout na Michalova labradora Marvina, kterého naštěstí víc než aktivita před mikrofonem zajímalo dění kolem slaného koláče položeného na stole. 

Nebudeme nic lakovat narůžovo, večer to byl dlouhý a náročný, byť i poučný - vždyť kdy se naskytne taková šance proniknout do záludností nosovek a onoho pověstného francouzského rrrr... A ano, víno. Aby nedošlo k nedorozumění, proti francouzskému vínu nemáme absolutně nic. Proč bychom také měli mít, že... Jenom je nám líto, jak se zapomíná na Buška z Velhartic, na bezmála sedmisetletou tradici českého vinařství, a navíc nechceme jen tak přejít stoupající kvalitu a potenciál současných českých vín. 

Vína se vypila (inspirovala a chutnala - uvádíme je pro zajímavost níže pod titulkem Související produkty), quiche se snědl a spot se nakonec vyklubal ve dvou verzích. Byl to moc fajn večer. Díky za něj, Aude, Josko a Michale!

Obě verze spotu si můžete poslechnout zde:

           

Spot se objeví ve vysílání Oldies Radia 103,7 FM ve dnech 28.11. - 2.12.2016. Pro Radio 1 91,9 FM je kampaň plánována na leden/únor 2017. Obě rádia lze samozřejmě poslouchat i online.

A na závěr ještě zmíněné nosovky, rrrrrrrrrrrr a další střípky mezi natáčením:

 (18)    0

Váš komentář byl úspěšně odeslán. Děkujeme!
Přidejte komentář
Nejsem robot